Martesa, Fejesa dhe Mbrëmje të Tjera Gazmore

FOTOBESA është ndërmarrje e përqendruar në riprodhimin e kujtimeve të juaja, përmes fotografive dhe videove.

Lexo më shumë

Foto Besa

Foto Besa Photography

Fotografimi jonë

Kreativiteti dhe origjinialiteti i fotografive tona është shenjë dalluese e Foto Besa. Cilësia e lartë dhe shpirti që ju dhurojmë fotografive të juaja ndërtojnë mrekullinë dhe jetëgjatësinë e mbamendjes së tyre.

                        Foto Besa Studio from Foto Besa on Vimeo.

image

Foto Besa Videography

Xhirimi jonë

Martesa juaj është momenti kur filloni një jetë të re. Vetëm video xhirimet tona ruajnë origjinalitetin e kujtimeve të juaja, prandaj është e rëndësishme që ato të jenë sa më të bukura dhe HD.

What friends say

"Jam shumë e lumtur që dasmën tonë rezervuam tek FotoBesa, fotografitë ishin të mrekullueshme, ndërsa për video-spotin çka të them: thjesht e mrekullueshme".


"Unë dhe Besniku jemi të kënaqur që dasma jonë kaloi shumë mirë. Sa i përket mbërmjes së martesës, video-xhirimet kanë qenë fenomenle, ndërsa edhe me fotografitë shkëlqejshin. Faleminderit FotoBesa".

Programet & Kurset Tona

image

Video Workflow

Adobe Premiere, Sony Vegas 13.0 dhe të tjera. Jeni të interesuar, lajmëroheni tek shitorja Foto Besa.

11 : 30

Steadicam Course

Njohja me mjetin, përdorimi, teknika dhe lëvizjet.

Keni pyetje rreth fotografimeve dhe inçizimeve?

© 2016 Foto Besa. All Rights Reserved.